Blog Post #12: Fina Flickor!

Published on November 29th, 2009


Zweden staat natuurlijk bekend om de mooie (hoog blonde) meiden, en deze zijn hier op Dreamhack dan ook goed vertegenwoordigd.
Hoewel je op de meeste LAN events in ons landje maar weinig vrouwen zult tegen komen, lopen hier waar je ook kijkt de mooiste, lekkerste en rondborstige vrouwen rond!
Groepjes jonge meiden, rondhanged in de gangen tussen de hallen zijn geen uitzondering, Je zult je afvragen, zijn deze meiden dan ook de hele dag aan het gamen? En het antwoord is natuurlijk nee.
De meeste meiden zijn hier niet voor het gamen, ze zijn hier voor de gezelligheid en het evenement zelf. Want je zult je hier, eenmaal weg van je computer zeker niet vervelen! Ook zal de aandacht die ze natuurlijk in overvloed krijgen een rol spelen. En in een omgekeerde situatie zou ik het zelf ook prima naar mijn zin hebben.

Via duistere IRC channels word er volgens sommigen zelfs in sex gehandeld. En aangezien ik zelf al twee nachten wakker word door de “spelletjes” van het stelletje naast mij in de slaapzaal, zal dit ook zeker gebaseerd zijn op feitelijke gebeurtenissen. Helaas spreek ik geen zweeds, en het merendeel van de girls geen woord engels, dus heb ik nog geen speeltje kunnen vinden. Toch vind ik het een leuke extra, een rondje lopen door het gebouw word zo nog leuker! En het maakt van dit “gewone” lan event, een hemelse plek!

Be Social! Share with your friends!

Reply

-