Blog Post #3: My First Blog – by Lordy

Published on November 20th, 2009

Om dan maar te beginnen met de kriebels die ik nu al heb.
Ik ben een beetje weergek en was het weer aan het bekijken in Jonkoping waar DHW 09 gehouden wordt. Het kan volgende week best koud worden en dan spreken we over een graad van 0 tot 4 graden en misschien nog wel onder het vriespunt, maar wij zitten dan lekker binnen ons te vermaken op het MEGA-spektakel van Winter 2009 ^^

Nu dat het mijn derde keer wordt samen met Soepkip (ja grote buurjongen ^^), vind ik het al super dat ook voor de eerste keer mijn clan maatjes van DTC meegaan. Ik denk zelf dat hun het daar super gezellig gaan vinden, want wie wil nou niet mee naar het Grootste LAN-event van het jaar ^^

Gr. Lordy

Be Social! Share with your friends!

Comments

 1. Posted by L4urenZ on November 20th, 2009, 12:15

  W00t we gaan echt weer stappen in de Centrumbar hoor 😉

  Ik spreek je volgende week donderdag man !

 2. Posted by Lordy on November 20th, 2009, 15:53

  Ik zal wel niet meer zoveel drinken als vorig jaar 😉

  Maar ik neem wel Jack Daniels mee ^^

 3. Posted by ThaFridge on November 21st, 2009, 11:39

  Ow god, ik merk het al 😀 gaat dus een zuip festijn woorden 😛

 4. Posted by Ymke in Zweden on November 25th, 2009, 11:23

  Hej!

  Välkommen (welkom) in zweden alvast. Zou niet bang zijn voor het weer. Het is gewoon nederlands weer en rond de 6-8 graden…Was leuker geweest met sneeuw.

  Tot ziens op dreamhack!

Reply

-