Blog Post #6: Zweedse FA-tieten?!

Published on November 23rd, 2009

Volgens mijn rij-instructeur is Zweden het land waar vrijwel alle dames “lekkere Fa-tieten” hebben. Je weet wel, van die mooie ronde tietjes die tijdens de jaren ’80 en ’90 te zien waren in de tv-commercials van die schoonheidsproducten. Maar goed, dat is eigenlijk niet de hoofdreden waarom ik aanstaande woensdag naar Zweden zal gaan… In Zweden is het namelijk feest deze week. Van 26 t/m 29 november is het weer tijd voor de grootste LAN-party ter wereld: de wintereditie van het befaamde DreamHack.

Een pure LAN-party kun je DreamHack eigenlijk niet meer noemen, tegenwoordig valt er namelijk nog wel meer te doen dan de klassieke LAN-party activiteiten als gaming en filesharing. Denk bijvoorbeeld aan een klein muziekconcert, een filmfestival, lezingen over allerlei onderwerpen m.b.t. allerlei technologieën, vertoon van diverse nieuwe games, tentoonstelling van nieuwe hard- en software, enzovoorts. En met zo’n kleine 12.000+ bezoekers die er dit jaar verwacht worden, mag dit hele zaakje best gezien worden als een groots fenomeen.

De hoofdreden voor mijn bezoekje aan Jönköping in Zweden is eigenlijk gewoon dat ik het toch een keer meegemaakt wil hebben, dat DreamHack. Als hardcore gamer met een technologische fetisj heb ik natuurlijk al menig LAN-party en videogamebeurs/technologiebeurs bezocht, maar DreamHack was me toch altijd net iets te ver van de deur. Sowieso betaal je al snel de hoofdprijs voor die hele trip naar Zweden (enkele honderden euro’s)! Gelukkig kwam er dit jaar een leuke verrassing om de hoek tevoorschijn, in de vorm van een scherpgeprijsde gezamenlijke bustrip naar DreamHack Winter 2009. En alhoewel ik het geld op dit moment niet op de rug heb groeien (normaal wel!), had ik al snel besloten om me in te schrijven voor Pack4DreamHack. Voor net geen 100 euro, inclusief entree, mag je natuurlijk niet gaan klagen. Sowieso moet ik er echt eens even tussenuit. Even weg uit het belabberde Nederland.

In eerste instantie zouden er eigenlijk nog een paar andere vrienden meegaan, maar die hebben helaas om financiële redenen afgezegd. Altijd jammer natuurlijk (zeker als het om financiële redenen gebeurd), maar dat heeft me er uiteindelijk niet van weerhouden om alsnog met alle andere P4DH’ers mee te gaan. Buiten Rob Schins en een paar hele bekende gezichten van de jaarlijkse LAN-party’s in het zuiden des land, ken ik eigenlijk helemaal niemand die meegaat deze week. Maar goed, dat is op zich ook geen enkel probleem aangezien het toch allemaal mensen zijn die een beetje op dezelfde golflengte zitten. Je gaat natuurlijk niet naar DreamHack voor een cursus boetseren… Tenminste, dat mag ik toch hopen! =P

Het merendeel van m’n spulletjes staat op dit moment al klaar. Slaapgerei, schone kleertjes, wat dingetjes om me mee op te frissen, en natuurlijk een rolletje wc-papier voor het geval dat er iets ernstigs mocht gebeuren. Rest mij alleen nog mijn PC’tje af te koppelen en een zakje krachtvoer klaar te maken voor onderweg. En daarbij dan nog wat lokvoer om de Zweedse babes mee in de val te lokken. Morgen nog maar even wat strooigoed halen bij die goede Sint! =)

Evenals vele andere P4DH’ers, zal ook ik jullie gedurende de hele trip voorzien van de laatste hete nieuwtjes. Deze kun je terugvinden op deze site, alsook op mijn eigen weblog (marcovanderwoude.nl) en mijn persoonlijke Twitter-account (twitter.com/marcovdwoude).

Be Social! Share with your friends!

Comments

 1. Posted by Stefan on November 23rd, 2009, 13:25

  this thread is worthless without pics.

 2. Posted by RobS87 on November 23rd, 2009, 13:34

  Moet je even op zijn eigen blog kijken 😉

 3. Posted by Binteh on November 23rd, 2009, 15:22

  most priceless blog title _ever_

 4. Posted by SnowY on November 24th, 2009, 12:26

  Mannen en tieten …. nou ga er maar van uit dat de average limburgse meid toch mooiere tieten heeft dan de avarege zweedse meid :p

 5. Posted by Stefan on November 24th, 2009, 13:53

  Snowy, ik heb zijn blog ff gechecked… En ik ben best bekend met limburg… maar ik stem toch voor de zweedse hoor :)

 6. Posted by Wootson on November 24th, 2009, 23:16

  Als de geruchten waar zijn dan wonen er in Zweden alleen maar dames met zéér hoogwaardige genen. Of daar een kern van waarheid in zit, zullen we snel genoeg te weten komen.

 7. Posted by SnowY on November 25th, 2009, 10:30

  Ik denk voor jullie jongens er wel genoeg te zien is:
  http://www.dumpert.nl/mediabase/foto/e78fdfdb_zweden.jpg

  Och moet niks zeggen met mijn zweedse vriend :p

 8. Posted by Ymke in Zweden on November 25th, 2009, 11:37

  hehe, als je zweedse dames wil zien moet je niet naar een lan gaan waar het grootste deel jongens zijn…

  Maar als je pepernoten, taai taai, spekulaas en sinterklaasschuimpjes mee neemt kom ik zeker even langs. Weten jullie al waar jullie zitten? Wel fijn om eventjes nederlands te praten met iemand anders dan je moeder of broertje.

  kram
  Ymke

Reply

-