Blog Post #8: Let’s Pack 4 DreamHack!

Published on November 25th, 2009

Terwijl de wind waait door de bomen… Iedereen kent het liedje wel dat aangeeft dat de goedhartig man Sinterklaas weer in het land is. Helaas voor hem is 5 december niet hetgeen waar mijn hartje sneller van gaat kloppen. Nee, de afgelopen 4 jaar is dat DreamHack. In 2006 ging ik voor het eerst met een vriend, wat een ervaring, iets wat ik ieder jaar wou meemaken. Mede dankzij Intel mag ik inmiddels al voor de 4e keer af gaan reizen naar dat mooie Jönköping, naar de Elmia hallen, naar het evenement der evenementen in de LAN wereld: DreamHack.

Dit jaar wordt wel heel erg speciaal. Het is inmiddels de 5e keer dat Intel een Pack4DreamHack organiseert en by far wordt dit de langste route die ik ooit heb afgelegt om richting Zweden te komen:

Waar ik zelf iets naast Maastricht woon, moet ik dus vandaag naar Venlo op om de bus te stappen (Punt A). Van daar uit gaan we richting Utrecht (Punt B) om daar nog een bergje Counter Strikers op te halen en verder nog naar Oldenzaal (Punt C) om daar nog het resterende aantal op te halen. Een goede 70 mensen zullen we gaan vervoeren, inclusief hun slaapgerei, hun computers, hun kledingtassen en wat nog niet meer. Een logistieke nachtmerrie? Wie weet, we zien het wel. De ductape en het touw liggen in ieder geval al klaar om te zorgen dat alles netjes op zijn plaats blijft.

Als we (hopelijk) rond 18:30 Oldenzaal weer verlaten begint de rit naar Jönköping, via een wegrestaurant waarschijnlijk rond Hamburg, een veerboot reis richting Denemarken, een veel te lange brug bij Malmö en nog een te nachtelijk donkere route midden door Zweden heen. De vierde keer dat ik deze rit af ga leggen, en ik mag wel zeggen dat dit al 50% van de ervaring is. Vooral de eerste keer, waarbij ik de hele route alleen heb moeten afleggen was briljant. De tweede keer met twee zespersoons busjes en een Saab 9.3 Turbo was ook vet, en de laatste keer, met een zespersoons busje was ook relaxed. Deze keer waarschijnlijk niet achter het stuur.

Misschien wel jammer, ik hou van rijden, vooral van lange stukken rijden, veel zien, om je heen kunnen loeren, heerlijk. Maar dit wordt gewoon weer een hele nieuwe ervaring, ene met 69 lot genoten.

Ik ben benieuwd :).

Let’s Pack 4 DreamHack!

Be Social! Share with your friends!

Comments

  1. Posted by Wootson on November 25th, 2009, 09:08

    Lekker toeren door het Duitse, Deense en Zweedse landschap! =) Nederland tel ik gewoon niet mee, want dat is toch echt een saaie platte boel. De bootreis naar Denemarken wordt denk ik het hoogtepunt van de reis. En daarna natuurlijk DreamHack met alle toeters en bellen =P

    Sweden here we commmeeeee!! /excitement

  2. Posted by Sebastiaan de With on November 25th, 2009, 09:14

    Leuke post :)

    Zie je op de bus!

  3. Posted by Richard Huntjens on November 25th, 2009, 10:15

    Leuke blog! CU vanmiddag :) ik ben nu nog in het pakken, maar dat gaat goed komen.. zoals wootson al zegt /excitement !!!

    http://img21.imageshack.us/img21/724/prepping.png

  4. Posted by SnowY on November 25th, 2009, 10:27

    Hopen dat je niet teveel opstoppingen hebt op de 1 in Duitsland op het laatste stukje. Zijn zo ook al jaren aan het werken aan de weg :(
    Voor de rest veel succes :) Misschien dat ik ff naar beneden rij dit weekend, zo’n 4 uurtjes rijden voor mij :p

  5. Posted by Stefan on November 25th, 2009, 10:36

    Ik ben d’r ook helemaal klaar voor.. Nog even de laatste mailtjes van mensen die toch harde koffers meenemen, of willen weten welke tram ze in utrecht ook alweer moeten hebben… Het toppunt, iemand die nog in wil schrijven.. (sorry, echt, NEE) (ik zal geen namen noemen)
    En natuurlijk niet vergeten, alle sponsormaterialen nog ff in de auto proppen..
    Gatverdamme wat is het veell \o/ en de bus was al zo vol ! 😀

  6. Posted by L4urenz on November 25th, 2009, 11:20

    We toeteren wel als we voorbij sjeezen in de vivaro 😉

  7. Posted by Rob on November 25th, 2009, 11:21

    Goedver. Alles staat onder, nu nog tactisch in de auto laden :p Opzicht is het niet veel, maar als je het bij elkaar legt wordt je bang :p

    Ach ja, komt goed.

    Ik zie iedereen zometeen!

  8. Posted by ThaFridge on November 25th, 2009, 17:45

    Jongens, ik wens jullie veel plezier :) en mogen er veel blogs komen :)

Reply

-