CS1.6 verslag by Milson

Published on November 27th, 2009

Vier Nederlandse teams reisden mee met de bus in de hoop een ticket voor de Pro-Compo te bemachtigen. Famazing, Equiped, PWP & Saphire mochten het opnemen tegen 60 andere teams!

Famazing werd onderverdeeld in groep H met 2 onbekende Zweedse teams en 1 “topper”, het Noorse Confis. Helaas wisten ze niet te winnen tegen het Noorse topteam, waardoor ze 2de eindigden in hun poule. Jammer genoeg was dit niet genoeg om door te stoten naar de Upper Bracket, aangezien alleen de groepswinnaar zich kan plaatsen voor de volgende ronde.
PWP had het nog minder getroffen. Naast hen zat ook :icsu: , het online mixteam van HeatoN, en deNati, een zeer sterk Zweeds mixteam. Beide matches werden met 16-7 verloren, wat resulteerde in een 3de plaats in de poule.

Saphire, een mixteam dat pas een week voor Dreamhack compleet was, had op papier maar 1 sterkere tegenstander. Het Tsjechische topteam Necroraisers kwam uiteraard om de qualifier te winnen. Na een zware 8-0 achterstand, wist Saphire toch nog mooi terug te komen tot 8-7. Helaas werd een anti-eco in de 2de ronde van de 2de helft hen fataal. De eindstand werd 16-9. Uiteindelijk werd Saphire 2de in de poule. Necroraisers won de qualifier.

Equiped had daarentegen niet te klagen met hun onderverdeling. Over de 3 matches wisten ze amper 4 ronden te verliezen, wat hen groepswinnaar maakte. In de upperbracket kwam het uit tegen de boosdoener van Famazing, confis. Na een gelijkopgaande start, wist confis het laken naar zich toe te trekken. Het won met 16-7, en daarmee was het laatste Nederlandse team uitgeschakeld.

Ikzelf speelde mee met Saphire, en het was best wel een zure pil om Necroraisers vlot de qualifier zien te winnen, terwijl we evengoed waren. Zo meteen begint de B-compo, met als hoofdprijs 10.000 SEK, die we uiteraard willen winnen.

Rodcad gaming opent straks in de Pro-Compo tegen Confis, dat eerder al 2 Nederlandse teams uitschakelde. Hopelijk kunnen ze hiervan winnen en stunten tegen de 2 overige teams!

Be Social! Share with your friends!

Reply

-