Pak je koffers en ga mee voor slechts 99 EUR!

Published on October 28th, 2009

Nog een maand en dan gaat DreamHack Winter 2009 van start! In Jönköping (Zweden) zullen vier dagen lang meer dan 12.000 gamers bij elkaar komen om te genieten van hun hobby! DreamHack is, zonder twijfel, de grootste computer party ter wereld. Alle topgames zullen gespeeld worden tijdens grote internationale tournooien, met bijbehorende, gigantische prijzenpotten.

Dit keer slaan Intel, DUH-Events en ASUS de handen ineen om je een superaanbod voor te stellen. DUH-Events verzorgt een georganiseerde reis naar DreamHack Winter 2009 omvattende vervoer (heen/terug) per bus, de overtocht per boot en uiteraard een ticket voor het evenement. Intel zal voor de 5e keer op rij een Intel Pack4DreamHack verzorgen, waarbij gamers gesteund worden bij hun trip naar DreamHack. De gamers die meereizen delen ondertussen hun ervaringen via blogs, videos en tweets. Intel wil van deze 5de editie een feest maken: de DUH-Events bus wordt een Intel Pack4DreamHack bus!

In de bus zit alvast het CounterStrike 1.6 team Rodcad-Gaming. Met een drietal spannende DreamHack Qualifier matches plaatsten zij zich op het Firstlook Event 2009 voor deelname aan de grote finales van het Pro CounterStrike 1.6 tournooi op DreamHack. Een aantal stoelen zijn ook al gereserveerd voor de media. Maar hier komt jouw Intel Pack4DreamHack voordeel … de 30 volgende zetels, daar kan jij plaatsnemen! En in plaats van de normale prijs van € 289 te betalen, vertrekken er dankzij Intel 30 Benelux gamers voor slechts € 99,-.

De DreamHack pret begint al in de bus en gezelligheid staat voorop. Je moet alleen maar op tijd klaar staan op een van de drie opstapplaatsen in Nederland. Een van deze plaatsen, Venlo, is ook de opstapplaats voor de Belgische gamers die meewillen. Je reist 25 november, samen met de mensen met wie je ook op DreamHack in de zaal zult zitten, direct naar de voordeur van het evenement. Tijdens DreamHack willen wij duidelijk laten merken dat de Benelux ook vertegenwoordigd is met een grote groep. Op 30 november word je weer netjes op je opstapplaats afgezet.

Wil je mee met deze Intel Pack4DreamHack busreis, geef je dan op via http://www.dreamhack.nl/busreis/

Nu doen, want OP is OP.

Be Social! Share with your friends!

Reply

-